Печиво кантуччіні - це всевсвтньо відоме сухе італійське печиво, що вперше приготували кондитери
Флоренції. Це печиво поряд з піцою і пастою стало візитною карткою Італії. Ідеально збалансований смак
має саме кондитерський шедевр в оригінальній рецептурі, з великою кількістю благородних горіхів мигдаля
та фундука.
Кантуччіні з фундуком та журавлиною
Печиво кантуччіні - це всевсвтньо відоме сухе італійське печиво, що вперше приготували кондитери
Флоренції. Це печиво поряд з піцою і пастою стало візитною карткою Італії. Ідеально збалансований смак
має саме кондитерський шедевр в оригінальній рецептурі, з великою кількістю благородних горіхів фундука
та натуральної журавлини.
Міні-гріссіні глазуровані
Надзвичайно ніжні та хрусткі ласощі італійського походження, продовгуватої форми, що мають пористу
структуру та ванільний аромат, зовні вкриті цукровою глазур’ю, що робить їх більш солодкими.
Міні-гріссіні з маком
Надзвичайно ніжні та хрусткі ласощі італійського походження, продовгуватої форми, що мають пористу
структуру з додаванням макових зерен.
Міні-гріссіні з ароматом ванілі
Надзвичайно ніжні та хрусткі ласощі італійського походження, продовгуватої форми, що мають пористу
структуру та неповторний ванільний смак.